Navigatie

 

~ Vrijdag 25 mei 2018 ~

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Kleine Keizer. U dient zich ervan bewust te zijn dat Kleine Keizer niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Kleine Keizer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Verwerking persoonsgegevens
De verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor de website en de werking van de website (www.kleinekeizer.nl) wordt gebruik gemaakt van een aantal diensten en plug-ins. Hieronder volgt uitleg over het gebruik van deze diensten en plug-ins.

  • Mijnwebwinkel.nl 
    Kleine Keizer maakt gebruik van contactformulieren zodat u persoonlijke gegevens kan verstrekken. Deze gegevens slaan wij op. Daarnaast worden uw gegevens opgeslagen bij het plaatsen van een bestelling. Deze gegevens worden opgeslagen bij Mijnwebwinkel. Via Mijnwebwinkel.nl ontvangt u een factuur van de bestelling en houden wij de administratie op orde. Uw naam, adres, e-mailadres en de details van uw bestelling worden in dit systeem gedeeld. Deze gegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Mijnwebwinkel is tot geheimhouding verplicht en behandelt uw gegevens vertrouwelijk. Mijnwebwinkel gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Er is een overeenkomst getekend tussen Kleine Keizer en Mijnwebwinkel om uw privacy te waarborgen. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Om duidelijk te krijgen wat er met de gegevens gebeurt, kunt u de privacy policy van Mijnwebwinkel raadplegen.
Wanneer u (zakelijke) klant wordt bij Kleine Keizer worden de contactgegevens opgeslagen.
Kleine Keizer slaat de volgende gegevens op:
- (bedrijfs)naam en/of contactpersoon
- adresgegevens
- telefoonnummer
- e-mailadres
- kvk-nummer
- btw-nummer

Nieuwsbrief
U ontvangt alleen een nieuwsbrief van Kleine Keizer als u uzelf hiervoor hebt ingeschreven. Voor het verspreiden van de nieuwsbrief wordt Mailchimp gebruikt. Hierdoor zijn uw gegevens (naam en e-mailadres) ook bij hen bekend. Meer informatie over de cookies van Mailchimp kunt u vinden in hun privacy policy.
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

  • Mollie
    Betaalt u uw bestelling via Ideal, dan worden uw gegevens doorgestuurd naar Mollie. De volgende gegevens worden door Mollie gebruikt: het bankrekeningnummer, IP-adres, internetbrowser en apparaat type. In sommige gevallen een voor- en achternaam, In sommige gevallen,  adresgegevens, in sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant, overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch. Deze gegevens worden volgens een wettelijke termijn 5 jaar bewaard. Mollie deelt uw gegevens met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Uw gegevens worden door Mollie altijd beveiligd en vertrouwelijk behandeld. Om duidelijk te krijgen wat er met de gegevens gebeurt, kunt u de privacy policy van Mollie raadplegen.
     
  • PostNL
    Kleine Keizer gebruikt PostNL (MyParcel) om verzendlabels aan te maken, zodat wij de bestelling kunnen versturen. Het daadwerkelijk uitvoeren van de leveringen gebeurt door PostNL. Uw naam en adres, worden doorgegeven aan PostNL (via MyParcel) om dit proces te kunnen uitvoeren. Om duidelijk te krijgen wat er met de gegevens gebeurt, kunt u de privacy policy van PostNL raadplegen.
     
  • Social media
    Kleine Keizer maakt gebruik van verschillende social-mediakanalen, namelijk: Facebook, Instagram en Pinterest. Ook deze social-mediakanalen verzamelen informatie. Lees de privacyverklaringen van de gebruikte social-mediakanalen om te weten wat zij met de verzamelde gegevens doen.
     
  • Google Analytics
    Kleine Keizer gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken zodat wij deze kunnen optimaliseren. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten, daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Mits u de Cookies van onze webshop niet accepteert, meer hierover leest u bij Cookies.
     

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De opgeslagen gegevens worden gebruikt voor:
- Het afhandelen van betaling en bestelling.
- U kunnen bellen indien dit nodig is voor onze dienstverlening.
- U te informeren over wijzigingen in onze dienstverlening of producten.
- Het kunnen toezenden van documentatie.
- Het beantwoorden van vragen.
- Het analyseren van uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeur. Kleine Keizer verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke plicht. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in haar opdracht, sluit Kleine Keizer een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.


Inzage en wijzigen van uw persoonsgegevens 
De gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard. Als klant hebt u recht op inzage, correctie, verwijdering (na bewaarplicht) en het meenemen van deze gegevens. Wilt u hier meer informatie over, wilt u bezwaar maken of hebt u vragen over de waarborging van uw privacy, neem dan gerust contact met ons op (zie hiervoor de gegevens onderaan deze pagina).

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van  Mijnwebwinkel. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Kleine Keizer
Tinnegieter 93
1625 AV Hoorn
www.kleinekeizer.nl
info@kleinekeizer.nl

KVK: 69662444

Klacht
Hebt u een klacht over de bewaring van uw persoonsgegevens? U kunt hierover een klacht indienen bij de toezichthouder van de Autoriteit Persoonsgegevens

 

(Download de privacy policy als PDF bestand)

 

© 2017 - 2019 Kleine Keizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.